Betalningsvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

ÅNGERRÄTT/AVBOKNING

Olika varugrupper vid avbokning. Beställer du en större mängd av någon varugrupp så måste det avbokas minst 3 vardagar innan du skulle hämtat ut produkterna.

Tårtor

Beställda tårtor måste du avboka dagen innan 11.00 för att du inte ska bli debiterad.

Kallskänk

Kallskänksprodukter (såsom bredda smörgåsar och smörgåstårtor) måste du avboka dagen innan 11.00 för att du inte ska bli debiterad.

Frallor, matbröd & vetebröd

Vad gäller frallor, matbröd & vetebröd räcker det att du avbokar dagen innan kl. 14.45 för att du inte ska bli debiterad.

Ej uthämtade produkter

Om du inte hämtar ut din vara på det angivna stället till den dagen du beställt, kommer du ändå bli debiterad fullt pris.

INTEGRITETSPOLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi kommer inte att dela dina uppgifter till tredje part.